Kart Başvuru Sorgulama

Yapı Kredi Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama

Yapı Kredi'ye kredi kartı başvurusu yaptıysanız ve başvuru sonucu size bildirilmediyse internetten sorgulama (başvuru durumu öğrenme) yapabilirsiniz. İşlemin detayları aşağıda...

Sponsorlu Reklamlar

Yapı Kredi Başvuru Takip Sayfası

Kart başvurunuzun hangi aşamada olduğunu öğrenmek için Yapı Kredi Kredi Kartı Başvuru Sorgulama sayfasını kullanabilirsiniz. Kart başvuru sonucunu öğrenmek için T.C. kimlik ve bankaya kayıtlı cep telefonu numaranız gereklidir. Sayfanın linkini aşağıya bırakıyorum. https://www.yapikredi.com.tr/basvuru-merkezi/kredi-karti-basvuru-sorgulama

Yukarıdaki bağlantıdan Worldcard, Worldcard Gold, Worldcard Platinum, Play, Adios, Adios Premium ve Opet Worldcard gibi Yapı Kredi’ye ait kredi kartlarının başvuru takibini yapabilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil Kredi Kartı Başvurusu Sorgulama

Yapı Kredi Mobil’e şifrenizle giriş yapın. Menüyü açtıktan sonra “Kartlarım – Kart Takibi” sekmelerini takip edin. Açılan açılan listede başvuru aşamasında olan ve teslim edilen bütün kartları görebilirsiniz.

Yapı Kredi Mobil şifreniz yoksa tıklayın: Yapı Kredi Bankası İnternet Şubesi Şifresi Nasıl Alınır?

Telefondan Yapı Kredi Kart Başvuru Takibi Nasıl Yapılır?

444 0 444 numaralı Yapı Kredi çağrı merkezini arayın. Telesekreterin yönlendirmelerine uyarak “Kredi Kartı Başvuru Takibi” ifadesini anlaşılır şekilde seslendirin. Bu şekilde bankanın başvuru takip menüsüne yönlendirileceksiniz. Verilen bilgiyi yetersiz bulursanız müşteri temsilcisiyle de görüşebilirsiniz.

Yapı Kredi Kredi Kartı Teslim Süresi

Kredi kartı başvurunuz onaylanınca kartınız bastırılır ve kuryeye verilir. Kartlar ortalama 7 iş günü içinde müşteriye teslim edilir. Yapı Kredi’nin anlaşmalı olduğu kurye firması hafta sonları ve resmi tatil günleri çalışmadığı için teslim süresi döneme bağlı olarak artabilir.

İlgili kurye firması hakkında birçok şikayet olduğunu görüyoruz. Teslimatla alakalı anormal bir durumla karşılaşırsanız Yapı Kredi çağrı merkezini arayıp durumu bildirmelisiniz.

DİKKAT: Kredi kartınız kuryeye verildi ve normal teslimat süresi aşılmasına rağmen size teslim edilmedi mi? Yapı Kredi’nin çalıştığı kurye firmasını, kargo takip bilgilerini ve teslimatla ilgili sorunların çözümünü görmek isterseniz hemen tıklayın: https://yatırımhaber.com/yapi-kredi-kartim-nerede/

İlgili Yazılar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu